Logo
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
24.08.2021
Eshop je otevřen, 3x hurá!
Krásný den, konečně se mi podařilo spustit eshop! Já vím, eshop jsem slibovala už dlouho, ale dát ho do kupy, bylo složitější než jsem si myslela, zkr... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Proč vydrží pečivo v chlebokapse déle čerstvé? Jak kapsu používat a starat se o ni?
02.09.2021 Produkty
Proč vydrží pečivo v chlebokapse déle čerstvé? Jak kapsu používat a starat se o ni?
Chlebokapsa není obyčejný sáček, je to speciální kapsa, ve které vydrží pečivo déle čerstvé a není náchylné k plesnivění. číst celé
Máte chuť začít balit svačinu eko?
28.08.2021 Produkty
Máte chuť začít balit svačinu eko?
Taky Vás štve papírový ubrousek přilepený na svačinu? Nebo igeliťák, protože je to s papírovým ubrouskem další zbytečný odpad? číst celé
S látkovkami se nevracíme zpátky na stromy, ale přináší nám plno výhod
17.08.2021 Produkty
S látkovkami se nevracíme zpátky na stromy, ale přináší nám plno výhod
Moderní látkové vložky jsou zdravější, příjemnější a ekologičtější varianta než jednoráz. číst celé
Co Vás může zaskočit, když přecházíte na přírodní deoš
09.08.2021 Produkty
Co Vás může zaskočit, když přecházíte na přírodní deoš
Deodoranty jsou velké téma. Hlavně v létě, kdy teploty šplhají výš a my se potíme víc. číst celé
Kde zboží vyzvednout

Osobní vyzvednutí:

Markupova 2706/8, 193 00  Praha 9

Zasíláme také Českou poštou, Zásilkovnou

Balíme ekologicky bez zbytečných plastů

Používáme krabice, které už byly v oběhu

Kontakty
Martina Jíchová
Martina Jíchová
(Po-Pá, 8-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz